Lunchmenu & suggesties

Dagelijks zorgt onze chef voor een lunchmenu, waarvan u kan genieten voor €17, inclusief soep of koffie.

U kan in Brasserie Carrousel ook terecht voor een heerlijke kop koffie met een gebak, ijs, wafel of versgebakken pannenkoek.

Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel

Specialiteiten

Suggestie

STARTERS

Sneukelpotje mosselen                                                                                         

Gebakken zeevruchten in lookboter                                                                     

MAINS

Toast kanibaal op klassieke wijze                                                                          

Gegrilde angus of Wexford côte à l’os                                                                  

Gemarineerde tomatenvarieteiten - wedges met fijne kruiden-

Supplement saus naar keuze

Reuze vleesspies “ carrousel” - slaatje van groene boontjes - saus naar keuze I frieten

Beefburger “ carrousel “ - angus beefburger - huigemaakte bun – cheddar – spek

Tomaat – sla – ajuin – vuille manieren saus – spacy wegdes

Huisbereide steak tartaar – fris slaatje – frieten

Salade folle – gerookte zalm – gerookte makreel – gerookte haring – kabeljauw

Salade met safraan – grijze garnalen – lagoustines

Veggieburger “ carrousel “ – veggieburger – huisgemaakte bun – mozzarela

Ruccola – zongedroogde tomaat – sweet potato – zure room

DESSERTS

Zomerse créme bruléé met framboos

Kolonel citroensorbet – Vodka

Lunchmenu

Maandag 16 september  

Courgettesoep

Gebakken zalmfilet – citroen boter – warme tomaat – krieltjes

Dinsdag 17 september                           

Champignonsoep

Kippebil – appelmoes – aardappelpartjes

Woensdag  18 september 

Maissoep 

Gegrilde steak – rode wijnboter  – fris slaatje – frieten

Donderdag 19 september 

Ajuinsoep 

Gevulde kalkoenpave op zuiderse wijze – provencaalse saus – rijst

Vrijdag  20 september  

Erwtensoep 

Op vel gebakken mooie meid – witloofsalade – tartaar – frietjes 

 Zaterdag  21 september  

Tomatensoep

Roastbeef – warme groenten – kroketten

Zondag  22 september 

Groene boontjessoep 

Gebakkken parelhoenfilet – champignonsaus – gemengde wortels – aardappelnootjes