Lunchmenu & suggesties

Dagelijks zorgt onze chef voor een lunchmenu, waarvan u kan genieten voor €17, inclusief soep of koffie.

U kan in Brasserie Carrousel ook terecht voor een heerlijke kop koffie met een gebak, ijs, wafel of versgebakken pannenkoek.

Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel

Specialiteiten

Suggestie

STARTERS

De klassieke toast champignon                                                                   

MAINS                                                                       

Gegrilde angus of Wexford côte à l’os +/- 500g                                                                

wintergroenten - krieltjes

Supplement saus naar keuze

Reuze vleesspies “ carrousel” - slaatje van groene boontjes - saus naar keuze I frieten

Beefburger “ carrousel “ - angus beefburger - huigemaakte bun – cheddar – spek

Tomaat – sla – ajuin – vuille manieren saus – spacy wegdes

Huisbereide steak tartaar – fris slaatje – frieten

Veggieburger “ carrousel “ – greenwayveggie  huisgemaakte bun

Compote van tomaat – Provençaal – sweet potato – zure room

Witloofrolletjes met ham – kaassaus  puree

Gegrilde zalm – mousseline  puree met graanmosterd – slaharten – warme tomaat

 

DESSERTS

Créme bruléé

Lunchmenu

Maandag  20 Januari  

Maissoep 

Ovenschotel met verse noordzeevis - prei – puree 

Dinsdag  21 Januari                       

Venkelsoep 

Cordon bleu  – gebakken bloemkool – aardappelpartjes

Woensdag 22  Januari 

Paprikasoep 

Gegrilde steak – stroganoff – gebakken groentenmix – frieten

Donderdag   23 Januari 

Ajuinsoep 

Boomstammetje met kaas – gemengde wortels – gebakken aardappelen

Vrijdag 24 Januari 

Spruitjessoep 

Stoofpotje van verse vis – fris slaatje – frieten 

Zaterdag  25 Januari 

Preiveloute 

Kalkoenroullade – groene pepersaus – boontjes – aardappelschijven

Zondag  26 Januari 

Knolseldersoep 

Rundstooverij op Vlaamse wijze – witloofsalade – aardappelkroketten