Lunchmenu & suggesties

Dagelijks zorgt onze chef voor een lunchmenu, waarvan u kan genieten voor €17, inclusief soep of koffie.

U kan in Brasserie Carrousel ook terecht voor een heerlijke kop koffie met een gebak, ijs, wafel of versgebakken pannenkoek.

Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel

Specialiteiten

Suggestie

STARTERS

De klassieke toast champignon                                                                   

MAINS                                                                       

Gegrilde angus of Wexford côte à l’os +/- 500g                                                                

wintergroenten - krieltjes

Supplement saus naar keuze

Reuze vleesspies “ carrousel” - slaatje van groene boontjes - saus naar keuze I frieten

Beefburger “ carrousel “ - angus beefburger - huigemaakte bun – cheddar – spek

Tomaat – sla – ajuin – vuille manieren saus – spacy wegdes

Huisbereide steak tartaar – fris slaatje – frieten

Veggieburger “ carrousel “ – greenwayveggie  huisgemaakte bun

Compote van tomaat – Provençaal – sweet potato – zure room

Witloofrolletjes met ham – kaassaus  puree

Gegrilde zalm – mousseline  puree met graanmosterd – slaharten – warme tomaat

 

DESSERTS

Créme bruléé

Lunchmenu

 

Maandag 9 December

Bloemkoolsoep

Goudbrasemfilet op vel gebakken - coulis van paprika - saffraanrijst met fijne groenten

Dinsdag  10 December             

Wortelsoep

Gebakken kippenbil - jagersaus - gebakken witloof - aardappelnootjes 

Woensdag  11 December

Seldersoep

Gegrilde steak – champignonsaus - fris slaatje - frieten

Donderdag  12 December

Tomatensoep

Hutsepot op grootmoeders wijze (spek-hammetje-worst)

Vrijdag  13 December 

Rode koolsoep

Op vel gebakken steenbolkfilet - salsa van tomaat paprika en ajuin-natuuraardappelen

Zaterdag  14 December  

Courgetteroomsoep

Varkenskotelet "charcutière" schorseneren - puree

Zondag  15 December

Groentenbouillon

Vogels zonder kop op grootmoeders wijze - gratin van bloemkool - kroketten