Lunchmenu & suggesties

Dagelijks zorgt onze chef voor een lunchmenu, waarvan u kan genieten voor €17, inclusief soep of koffie.

U kan in Brasserie Carrousel ook terecht voor een heerlijke kop koffie met een gebak, ijs, wafel of versgebakken pannenkoek.

Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Specialiteiten Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel
Brasserie Carrousel

Specialiteiten

Suggestie

STARTERS

De klassieke toast champignon                                                                   

MAINS                                                                       

Gegrilde angus of Wexford côte à l’os +/- 500g                                                                

wintergroenten - krieltjes

Supplement saus naar keuze

Reuze vleesspies “ carrousel” - slaatje van groene boontjes - saus naar keuze I frieten

Beefburger “ carrousel “ - angus beefburger - huigemaakte bun – cheddar – spek

Tomaat – sla – ajuin – vuille manieren saus – spacy wegdes

Huisbereide steak tartaar – fris slaatje – frieten

Veggieburger “ carrousel “ – greenwayveggie  huisgemaakte bun

Compote van tomaat – Provençaal – sweet potato – zure room

Witloofrolletjes met ham – kaassaus  puree

Gegrilde zalm – mousseline  puree met graanmosterd – slaharten – warme tomaat

 

DESSERTS

Créme bruléé

Lunchmenu

 Maandag ' Lundi : 14 Oktober / 14 Octobre 

Groentensoep

Volle vent met lekkers uit de zee – bieslookpuree – sla

Dinsdag Mardi : 15 Oktober  / 15 Octobre                            

Juliennesoep

Cordon blue – wortels en erwten – kroketten

Woensdag Mercredi :  16 Oktober   / 16 Octobre

Ajuinsoep

Gegrilde steak – choron – gebakken bloemkool – frietjes

Donderdag Jeudi : 17 Oktober   / 17 Octobre

Maissoep

Hutsepot op grootmoeders wijze – natuuraardappelen

Vrijdag Vendredi : 18 Oktober   /18 Octobre

Koolrabisoep

Gestoomde kabeljauw – kervelroomsaus – purée 

Zaterdag Samedi : 19 Oktober   / 19 Octobre

Raapjessoep

Vleesbrood – boontjes – vleesjus – aardappelnootjes

Zondag Dimanche : 20 Oktober   / 20 Octobre

Tomatensoep

 Kalfsblanquette op grootmoeders – natuuraardappelen